Francine
(9840)

De druppels die jij voor mij hebben gemaakt hebben me echt wel geholpen. Maar even goed jouw bemoedigend woordje en ook jou mailtje na een week of 2 om te vragen hoe het met gaat. Heel erg bedankt stijn!


Emilie Van Peer
(2250)

Ons dochtertje van 4 had enorme verlatingsangst en moeite met aanpassen op de school. Elke dag hartverscheurende taferelen aan de schoolpoort. Het is door mijn mama dat ik ook had besloten om bachdruppels te proberen. Ik kan haast niet geloven dat het zo snel werkt. Dus ja ik ben zeer tevreden.


E. Rotsaert
(9400)

Na mijn scheiding ben ik in een diep gat gevallen en had ik geen zin in niets meer. Op aanraden van mijn zus ben ik bij jou gekomen en ik ben je dan ook dankbaar dat je me daar overheen hebt geholpen. Ook onze 2 kindjes hebben zich intussen beter kunnen aanpassen aan de situatie.


Saskia Van Mellaert
(3010)

Ons zoontje van 8 neemt nu al een maand of 3 bachbloesems voor zijn adhd omdat we eerst iets natuurlijk wouden proberen ipv medicatie. Het helpt echt goed, het blijft een kind maar o zoveel rustiger dan vroeger. Ik heb getwijfeld om bachbloesem mix te kopen op het internet maar ben via iemand anders bij jou terecht gekomen omdat jij meer op de persoon werkt. Zeer tevreden.
Groejtes Saskia en Jarno.


Jurgen Desmet
(3220)

Mijn ervaring met bachbloesems is zeer goed. Ik had vroeger al eens de rescue genomen van bij de natuurwinkel maar met jou druppels voel ik me nog beter en heb ik niet zoveel last meer van dat zenuwachtig gevoel. Ik slaap ook beter dan vroeger en voel me fitter maar dat zal dan weer door het beter slapen komen neem ik aan.


Sarah Berghman
(8890)

Mijn angst is volledig onder controle dankzij de bach bloesems. Ik blokkeer nu niet meer op de autosnelweg en durf weer alleen te rijden. Maar ik ben daardaar ook veel opener geworden en durf ook veel meer mijn gevoelens te uiten.


D'Hollander
(9120)

Hey stijn ik ben zeer te vreden van de bachbloesemdruppels die je voor mij gemaakt hebt. Ik kocht vroeger een mix op internet voor de stress maar vind toch dat deze nog beter zijn werk doet.


Rudi De Craene
(8800)

Ik was een beetje aan het eind van mijn latijn toen ik bij jou op afspraak kwam. Op aanraden van iemand anders en met niet zoveel vertrouwen. Ik herinner mij ons gesprek nog levendig en ben je dankbaar voor de tijd die je nam. Ik heb de gebeurtenissen die mij zo lang wakker hielden eindelijk een plaats kunnen geven en voel me innerlijk vrij. Of het aan de druppels alleen lag kan ik niet zeggen want ook de ademoefeningen die je mij hebt aangeleerd maken mij kalmer. Ik denk eerder een combinatie van. Maar al bij al heb ik ze uitgenomen terwijk ik er zeer scpetisch tegenover was. Groetjes Rudi.


E. Boogaerts
(2610)

Ons zoontje is veel rustiger en plast bijna niet meer in zijn bed. Super!


Justine Vandeghinste
(8900)

Ik ben zeer tevreden over de bach bloesems die je voor mij hebt samengesteld. Ik had nog weinig energie en zin in het dagelijkse leven. Beetje bij beetje voelde ik me opnieuw beter in mijn vel. Ik heb ze 2 maanden gebruikt en voel me weer de oude. Veel dank daarvoor.

Karin Dewaele
(9280)

Jij hebt voor mij een mix gemaakt voor mijn slapeloosheid. De eerste week ervaarde ik eerlijk gezegd geen verschil en dacht ik al dat het niets zou worden maar in de tweede week begon ik me innerlijk rustiger te voelen en moest ik niet meer zo veel piekeren. Ik raakte sneller in slaap en kon ook gemakkelijker doorslapen. Ik ben zeker nog niet de beste slaper van ons gezin maar ben dat ook nooit geweest. In vergelijking met hoe het was is het zeker voor 80% gebeterd.

Bachbloesem Advies

Klantenbeoordelingen zijn waardevolle feedback. Niet alleen voor ons maar ook voor u als potentiële klant is het belangrijk om te weten hoe onze klanten ons beoordelen.Wij maken gebruik van Kiyoh.nl. Een onafhankelijke website om ervaringen en beoordelingen van klanten in te zamelen.Enkel klanten die effectief bij ons hebben besteld kunnen zo een beoordeling of review nalaten.

Ik kamp al heel mijn leven met angsten en wisselende stemmingen. De ene dag voel ik megoed, de andere dag ben ik somber en verdrietig. Dit al meer dan 30 jaar.Medicatie helpt wel wat maar hebben zo’n vervelende bijwerkingen (in mijn geval moe!!)Op aanraden van een vriendin kwam ik bij jullie terecht. Ik had op dat moment al zoveel geprobeerd dat ik er een beetje moedeloos van werd. Maar wat ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven. Sedert ik mijn druppels neem voel ik me echt ontzettend veel beter.Ik voel me innerlijk kalmer en sterker en heb niet zo’n schommelend humeur meer.

Ons zoontje van 11 heeft ADHD en werd Ritalin voorgeschreven. Dit willen wij echter nietgeven aan ons kind gelet op de ernstige bijwerkingen. Daarom hebben we bachbloesems geprobeerd en die helpen fantastisch. Wanneer we eens zonder zitten voelen we meteen weer het verschil en is hij veel drukker en sneller afgeleid. Ik kan het alleen maar aanraden.

Ik stond heel sceptisch tegenover het gebruik van bachbloesems. Maar omdat onze buurmanzo een goed resultaat had bij zijn hond wou ik het voor onze hond ook proberen.Deze is, was, zeer angstig en blafte zeer veer als we weg waren. Tot frustratie van de buren.Na een maand de druppeltjes te hebben gegeven is onze hond veel kalmer en blijkt ook het geblaf stukken beter. Wij (maar ook onze buren) danken u :-)

Hoi Iris, zoals beloofd even een reviewtje ;-)
Ik heb na verschillende aanbieders van bachbloesems voor jullie gekozen omdat 1/ de prijs zeer goed zit en 2/ jullie directe en vlotte communicatie mij wel kon bekoren.
Jullie werken nog op basis van vertrouwen en dat apprecieer ik enorm. Dat zegt namelijk veel over jullie.
Ik had meteen een pakket voor 3 maanden besteld en ben nu 2 maanden verder. Ik vond het fijn dat ik in het begin nog altijd op dezelfde vriendelijke manier werd geholpen toen ik nog vragen had naar gebruik toe. Het was voor mij allemaal nieuw.
De eerste week voelde ik echter geen enkel verschil. Ik heb jullie dat ook laten weten. Je hebt me dan geadviseerd om ze gewoon zonder verwachting verder te nemen en me voor de rest niet te focussen op veranderingen of verbetering. Ik heb dat ook gedaan en na nog eens een week of 2 verder realiseerde ik mij dat ik me echt wel beter voelde. Geen gepieker meer, gejaagdheid was veel minder, enzovoort. Intussen voel ik me goed, ik neem mijn laatste flesje nog uit. Heel erg bedankt voor alles!

Ik heb bachbloesems bij jullie besteld voor onze 2 Schnauzers. Dit op aanraden van onze hondengedragstherapeut. Het resultaat is echt verbluffend.
Ze zijn veel rustiger en vallen geen andere honden meer aan. Top!

Net een kuur van 3 maanden achter de rug en ik ben zeer tevreden van de bachbloesems die je voor mij hebt gemaakt.
Na een weekje of 2 voelde ik me al veel beter maar intussen krijg ik ook positieve opmerkingen van andere mensen. Een tevreden klant erbij dus :-) Siska

Ik kan bachbloesems alleen maar aanraden. Sedert dat ik ze gebruik voel ik me veel beterin m’n vel en wandel ik optimistischer door het leven. Iedereen die me kent merkt het !

Ons kleinzoontje heeft enkele maanden bachbloesems genomen omdat hij nog in bed plastte.Hij is nu al meer dan 3 maanden volledig droog. Super!!

Sedert dat ik bachbloesems neem ben ik veel minder opgejaagd en word ik minder snel boos.Dat was nodig want het laatste jaar vloog ik voor het minste uit tegen alles en iedereen.Ook slaap ik veel beter dan voorheen. Ik val gemakkelijker in slaap en word niet zo veel meer wakker.

Ik gebruik al jaren bachbloesems voor het ganse gezin. Zelfs onze poezen krijgen ze.Vroeger kocht ik apparte flesjes bij De Tuinen maar nu laat ik ze altijd bij jullie samenstelling volgens onze behoefte. Superservice geven jullie!